Actuele kortingen bij Center Parcs in 2017

Center Parcs staat bol van de aanbiedingen en kortingen. Niet alleen kun je profiteren van aantrekkelijke prijzen bij een last minute boeking, Center Parcs heeft ook geweldige kortingen waar je altijd voor in aanmerking kunt komen. Lees hier meer over Center Parcs kortingen in 2017.

55+ en familiekorting

Ook in 2017 kun je de 55-plussers en families weer profiteren van maar liefst 20% korting op hun vakantie. Ga je met je familie op vakantie en is minstens 1 persoon 55+, dan heb je al meteen de korting te pakken!

Vroegboekkorting

Al plannen voor de zomervakantie? Wacht niet met boeken! Als je 2 maanden van tevoren boekt kun je namelijk profiteren van de vroegboekkorting. Deze geldt niet alleen voor zomervakantie, maar voor alles vakanties, zolang je maar 2 maanden van tevoren boekt. En daarnaast geldt: als je nog eerder boekt maak je kans op nog meer kortingen!

Korting op korting op korting

Wil je al helemaal voor een schijntje er tussenuit, maak dan gebruik van meerdere kortingen tegelijk! Boek minimaal 2 maanden van tevoren je vakantie en je krijgt 20% vroegboekkorting. Als je daarnaast zorgt dat je buiten de schoolvakantie boekt en er gaat minimaal 1 kind jonger dan 13 jaar of minimaal 1 persoon van 55+ dan krijg je nogmaals 20% korting. Maar dat is nog niet alles. Als beloning voor je vroege boeking krijg je een activiteitencadeau ter waarde van €30,- en mag je een voorkeur voor de ligging van je cottage of een specifiek huisje geheel gratis doorgeven!